Wat betekent meedoen voor mij?

Let op! Je kunt je niet meer aanmelden voor dit onderzoek.

Groepen
Voor het onderzoek vragen we je om de app te doen óf de website te bekijken. Dat is allebei gratis. Als je ingedeeld wordt in groep 1, zul je 8 weken oefeningen doen op je mobiele telefoon. Dat duurt ongeveer 15 minuten. Als je ingedeeld wordt in groep 2, zul je toegang krijgen tot een webpagina waar je van alles kunt lezen over de zwangerschap, (stoppen met) roken, en stress. Dit kan je doen wanneer en hoe vaak je wilt. De app en de website kunnen jou manieren leren om met stress om te gaan zonder te roken.  Voor het onderzoek is het belangrijk dat je de app of de website gebruikt zoals we het uitleggen. Na de 8 weken kun je nog steeds gebruik maken van de app of de website als je dat wilt. 


Vragenlijsten
We vragen je ook om op 4 momenten een vragenlijst in te vullen:

  1. voordat je wordt ingedeeld in één van de groepen, tijdens je zwangerschap
  2. 8 weken na de eerste vragenlijst,  tijdens je zwangerschap
  3. twee weken na je bevalling
  4. ongeveer 3 maanden na je bevalling

Het invullen van een vragenlijst kost ongeveer 15 minuten. Je doet dit via internet.

Na de eerste vragenlijst word je ingedeeld in één van de twee groepen. Je zult dan via de mail een link ontvangen naar de app of de website. Na de vierde vragenlijst is het onderzoek klaar.

Vergoeding
Voor elke vragenlijst die je invult, krijg je 7,50 euro. Dat is in totaal 30,00 euro.

Belangrijk
Als je verhuist is het belangrijk dat je dit aan ons doorgeeft, dat geldt ook als je een ander telefoonnummer of e-mailadres krijgt. Anders kunnen wij geen waardebon naar je toesturen.